| Espriler ve Duvar Yazıları | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
MelikesleM Üye
Mesaj Sayısı : 22 Nerden : Kaf Dağı İş/Hobiler : ÖğReNcİ Lakap : Melikeslem Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Espriler ve Duvar Yazıları Çarş. Ekim 29, 2008 10:13 pm | |
| Beğendiğimiz Espri ve Duvar Yazılarını Burada Paylaşabilirsiniz... | |
|
| |
MelikesleM Üye
Mesaj Sayısı : 22 Nerden : Kaf Dağı İş/Hobiler : ÖğReNcİ Lakap : Melikeslem Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Çarş. Ekim 29, 2008 10:20 pm | |
| Atı alan Üsküdar'ı, notu alan sınıfı geçer... Kafanız bozulduğunda garanti belgenizi de yanınızda getirin. Deli deliyi nerede bulacağını bilir. Ölüm kalıtsaldır. Eskiden kibirliydim ama şimdi kusursuzum! | |
|
| |
Whi© Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 29 Nerden : istanbul Lakap : usagi Rep Puanı : <div class=\"js-kit-rating\" view=\"score\"
path=\"\" title=\"\" permalink=\"\"></div>
<script src=\"http://js-kit.com/ratings.js\"></script> Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Perş. Ekim 30, 2008 1:18 pm | |
| Para Önemli Değildir Önemli Olan Miktarı ******************************** Anasına bak babasından dayak ye =) ******************************** Gülü Seven Abisine Katlanır :=) ******************************** | |
|
| |
Hwa-Young Admin
Mesaj Sayısı : 258 Yaş : 30 Nerden : Büyülü boyut İş/Hobiler : Yazar ve Çevirmen/kitap okumak,roman ve şarkı yazmak,müzik dinlemek,tatlı yapmak :),tv izlemek,dil öğrenmek (: Lakap : Golden Raven Netra Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları C.tesi Kas. 01, 2008 2:21 pm | |
| süperler ya | |
|
| |
!-MiN-! Admin
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 31 Nerden : Kocaeli Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| |
| |
aybüke Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 30 Nerden : Bursa Rep Puanı : <div class="js-kit-rating" view="score"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script> Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları C.tesi Kas. 01, 2008 9:12 pm | |
| | |
|
| |
"..won.." Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 32 Nerden : Keşke Kore'den Olsaydım Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Ptsi Kas. 03, 2008 8:39 pm | |
| Oturarak başarıya ulasan tek varlık tavuktur...
Türküm, Doğruyum, Çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum...(ben wonla evlenmek istiyorum ama neyse)
Sen sütlaç kadar tatlı, lahmacun kadar sıcak, çiğ köfte kadar yakıcı, dolma gibi çekici, bulgur gibi asıl ve içli köfte kadar mükemmel birisin...
Atalarımız zamanında Orta Asya'dan çıkıp da ters yöne gitselerdi, şimdi Koreli olurduk... | |
|
| |
"..won.." Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 32 Nerden : Keşke Kore'den Olsaydım Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Ptsi Kas. 03, 2008 8:44 pm | |
| iki adam muhabbet ediyolarmış -ne muhabbeti? -geyik muhabbeti. -ne geyiği? -ren geyiği. -ne reni? -el freni -ne eli? -hanımeli -ne hanımı? -en hanımı -ne evi? -dağ evi -ne dağı? -ağrı dağı -ne ağrısı? -baş ağrısı -ne başı? -kuşbaşı -ne kuşu? -muhabbet kuşu -ne muhabbeti? -geyik muhabbeti? -ne geyiği -ren geyiği.... | |
|
| |
!-MiN-! Admin
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Ptsi Kas. 03, 2008 8:46 pm | |
| - "..won.." demiş ki:
- Oturarak başarıya ulasan tek varlık tavuktur...
Türküm, Doğruyum, Çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum...(ben wonla evlenmek istiyorum ama neyse)
Sen sütlaç kadar tatlı, lahmacun kadar sıcak, çiğ köfte kadar yakıcı, dolma gibi çekici, bulgur gibi asıl ve içli köfte kadar mükemmel birisin...
Atalarımız zamanında Orta Asya'dan çıkıp da ters yöne gitselerdi, şimdi Koreli olurduk... Sonuncusuna katılıyorum.Timur ölmeseydi şimdi ordaydık...Çünkü,Çin seferine giderken öldü... | |
|
| |
"..won.." Gelişen Üye
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Ptsi Kas. 03, 2008 8:52 pm | |
| Adamın biriAdamın biri donmuş,karısı atlet Adamın biri şişmiş,karısı tığ Adamın biri almış,karısı mor Adamın biri gülmüş,reçel yapmışlar Adamın biri kazmış, karısı ördek Adamın biri bezmiş,karısı kumaş Adamın kahvesi taşmış, çayı kaya Adamın birinin gözleri yaşlanmış,kulakları genç Adamın birinin uykusu gelmiş içeri almamış Adamın biri güneşte yanmış,ayda düz Adamın birinin beli tutulmuş,eli kaçmış Adamın birinin kafası kızmış,vücudu erkek Adamın biri hakkını aramış,meşgul çıkmış **Adamın biri karısına "inek" demiş, birlikte aşağıya inmişler (tamamen el emeğidir,kesinlikle kopyala yapıştır yoktur.saygılarımlar ) | |
|
| |
!-MiN-! Admin
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Ptsi Kas. 03, 2008 8:56 pm | |
| Hepsi çok güzel canım=)Paylaşımın için teşekkürler...Bide ellerine sağlık...=) | |
|
| |
"..won.." Gelişen Üye
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Salı Kas. 04, 2008 6:07 pm | |
| Teşekkürler canım her zaman =) şu an waktim olsa daha eklicem ama ders çalışmam lazım =/ | |
|
| |
Hwa-Young Admin
Mesaj Sayısı : 258 Yaş : 30 Nerden : Büyülü boyut İş/Hobiler : Yazar ve Çevirmen/kitap okumak,roman ve şarkı yazmak,müzik dinlemek,tatlı yapmak :),tv izlemek,dil öğrenmek (: Lakap : Golden Raven Netra Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Perş. Kas. 06, 2008 2:54 pm | |
| Gerçekten güzeller won ama ne diyeyim ben bunları gördüm bi yerlerde örneğin kuzenimdede var bunlar ama aklımda kalan tek şey adamın biri varmış,ikinci dönem düzeltmiş olanıydı | |
|
| |
MelikesleM Üye
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Perş. Kas. 06, 2008 10:08 pm | |
| Atalarımız zamanında Orta Asya'dan çıkıp da ters yöne gitselerdi, şimdi Koreli olurduk... :D bayıldım buna ah keşke keşke | |
|
| |
"..won.." Gelişen Üye
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Cuma Kas. 07, 2008 8:47 pm | |
| Timur ölmeseydi şimdi bizde çekiktik :/ ( Allh kahretsin ) | |
|
| |
!-MiN-! Admin
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Cuma Kas. 07, 2008 8:53 pm | |
| - "..won.." demiş ki:
- Timur ölmeseydi şimdi bizde çekiktik :/ ( Allh kahretsin )
Öyle olurduk heralde...Ama süper olurdu...=) | |
|
| |
"..won.." Gelişen Üye
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Cuma Kas. 07, 2008 9:22 pm | |
| Eet o zaman kavuşma umudumuz çok çok daha yüksek olurdu. ama olsun biz yinede umutluyuzz!! | |
|
| |
!-MiN-! Admin
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Cuma Kas. 07, 2008 9:32 pm | |
| - "..won.." demiş ki:
- Eet o zaman kavuşma umudumuz çok çok daha yüksek olurdu. ama olsun biz yinede umutluyuzz!!
Evet...Bir umuttur yaşatan insanı...=) | |
|
| |
"..won.." Gelişen Üye
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Cuma Kas. 07, 2008 9:36 pm | |
| | |
|
| |
KOREYOLCUSU Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 34 Nerden : İzmir İş/Hobiler : Gitar çalmak+şarkı sölemek-Kitap okumak Lakap : Koreli Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/09/09
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Salı Kas. 24, 2009 8:25 pm | |
| Üzülme son gülen sen olacaksın. Çünkü hep gec anlıyorsun. | |
|
| |
KOREYOLCUSU Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 34 Nerden : İzmir İş/Hobiler : Gitar çalmak+şarkı sölemek-Kitap okumak Lakap : Koreli Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/09/09
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Salı Kas. 24, 2009 8:26 pm | |
| En iyi patron ZAM yapandır. | |
|
| |
KOREYOLCUSU Gelişen Üye
| Aşkım, aşkımıza NOKTA koyma, sana istedigim kadar VİRGÜL vereyim. | |
|
| |
KOREYOLCUSU Gelişen Üye
| Aşk salakların yüzdügü bir havuzdur ama beni ittiler. | |
|
| |
KOREYOLCUSU Gelişen Üye
| Size DOYUM olmaz. Ben bir ÇORBA içeyim. | |
|
| |
KOREYOLCUSU Gelişen Üye
| Konu: Geri: Espriler ve Duvar Yazıları Salı Kas. 24, 2009 8:27 pm | |
| Sınava kopyasız girmek, savaşa silahsız girmek gibidir. | |
|
| |
| Espriler ve Duvar Yazıları | |
|