| Choi Min Hwan Hakkında....... | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Whi© Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 29 Nerden : istanbul Lakap : usagi Rep Puanı : <div class=\"js-kit-rating\" view=\"score\"
path=\"\" title=\"\" permalink=\"\"></div>
<script src=\"http://js-kit.com/ratings.js\"></script> Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| |
| |
Whi© Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 29 Nerden : istanbul Lakap : usagi Rep Puanı : <div class=\"js-kit-rating\" view=\"score\"
<script src=\"http://js-kit.com/ratings.js\"></script> Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Çarş. Ekim 29, 2008 11:51 am | |
|
En son Usagi Min Hwan tarafından Çarş. Ekim 29, 2008 11:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Whi© Gelişen Üye
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Çarş. Ekim 29, 2008 11:52 am | |
| | |
|
| |
!-MiN-! Admin
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 31 Nerden : Kocaeli Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Çarş. Ekim 29, 2008 2:13 pm | |
| Okulu:Yanghwa Middle School Hobileri:İnternet ve müzik dinlemek(aynı ben... ) Sevdiği renkler:Sarı ve pembe En sevdiği yiyecek:Tavuk Kan grubu:A | |
|
| |
Whi© Gelişen Üye
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Çarş. Ekim 29, 2008 2:36 pm | |
| | |
|
| |
"..won.." Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 32 Nerden : Keşke Kore'den Olsaydım Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Ptsi Kas. 03, 2008 6:14 pm | |
| Burda işler iyice karışmış yaww.. bi şey söyledik ortalık karıştı.. ayrıca bn kimseye hakaret etmedim.. lütfen yani!!... | |
|
| |
"..won.." Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 32 Nerden : Keşke Kore'den Olsaydım Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Ptsi Kas. 03, 2008 7:40 pm | |
| Sonunda anlaştınız. hadi hayırlı olsun =) | |
|
| |
Whi© Gelişen Üye
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Salı Kas. 04, 2008 2:21 pm | |
| hahah haa min tartışmasımı ben bıraktım boşuna hayranı olmam yeter hee bu arada hayranlığımı bıraktığımı sanmayın hala hayranıyım ama asla aşkı olamassınız olamamda | |
|
| |
MelikesleM Üye
Mesaj Sayısı : 22 Nerden : Kaf Dağı İş/Hobiler : ÖğReNcİ Lakap : Melikeslem Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Salı Kas. 04, 2008 9:42 pm | |
| | |
|
| |
MelikesleM Üye
Mesaj Sayısı : 22 Nerden : Kaf Dağı İş/Hobiler : ÖğReNcİ Lakap : Melikeslem Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Salı Kas. 04, 2008 9:47 pm | |
| arkadaşlar bende min'i çok seviyorum ama sahiplenmek gibi bir niyetim yok allah sahibine bağışlasın onu görmek mümkün olur inş bigün ama min kimsenin değil:D | |
|
| |
"..won.." Gelişen Üye
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Çarş. Kas. 05, 2008 8:06 pm | |
| hani bi söz warya belki de sahip oldukları tek şey o dur diye :/ | |
|
| |
!-MiN-! Admin
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Çarş. Kas. 05, 2008 8:23 pm | |
| - "..won.." demiş ki:
- Ben sana sormuştum ya ölse napardın diye. gözlerin dolmuştu. akşama kadar moralin bozuk gezmiştin. tahmin etmezdim senin öyle olucağını.. keşke onlarda bize öyle değer werse =)
Ahh keşke...Ama ben onla aynı güneşe ışığıyla ısındığıma,aynı aya baktığıma,aynı gökyüzü altında olduğuma bile seviniyorum...
En son !-MiN-! tarafından Çarş. Kas. 05, 2008 8:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
"..won.." Gelişen Üye
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Çarş. Kas. 05, 2008 9:03 pm | |
| =) senin ne kadar sevdiğini bilen biliyo boşwer (= | |
|
| |
!-MiN-! Admin
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Çarş. Kas. 05, 2008 9:11 pm | |
| - "..won.." demiş ki:
- =) senin ne kadar sevdiğini bilen biliyo boşwer (=
Bide o bilse...Aslında biliyo olabilir anladın sen onu...=) | |
|
| |
"..won.." Gelişen Üye
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Çarş. Kas. 05, 2008 9:23 pm | |
| | |
|
| |
!-MiN-! Admin
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Salı Kas. 11, 2008 6:55 am | |
| Bügün Min'n doğum günü...İnşaallah mutlu bir hayatı olur...(tabi benimle:))Bu doğum gününde orda olamadım ama ileriki doğum günlerini birlikte kutlayacaz...=) | |
|
| |
"..won.." Gelişen Üye
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Perş. Kas. 13, 2008 8:58 pm | |
| | |
|
| |
!-MiN-! Admin
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Paz Kas. 30, 2008 12:18 pm | |
| Min'm Yanghwa Middle School'u bitirmiş hele şükür liseye geçti...=) Eunil Information Industry High School yeni okulu ama burası endüstri meslek gibi biyer galiba ne işi var onun orda o daha iyi bi okula layıktı...=( | |
|
| |
bétul_Kawaii Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 36 Nerden : istanbul İş/Hobiler : dil öğrenmek, kitaplar, kore ve japonyayla ilgili herşey:) Lakap : Bet Rep Puanı : <div class=\"js-kit-rating\" view=\"score\"
<script src=\"http://js-kit.com/ratings.js\"></script> Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Paz Ocak 11, 2009 3:35 pm | |
| Onlarda bizdeki gibi değil, onlarda meslek lisesi kötü bi okul olduğu anlamına gelmiyor. herkes kendi yeteneğine göre gidebiliyor. mesela fotoğrafçılıkta yeteneğin varsa bunun üzerine olan okula gidiyorsun ben böyle biliyorum yanılmıyorsam tabi. Baya çalışkan öğrencilermiş sanırım
Bunlar yazıldımı bilmiyorum ama hakkında bir kaç şey: What I like:Chicken!! I want to have a chicken CF soon ~ keke Motto:There's no tomorrow for me!? For my future love:"My lovely beautiful girlfriend, plz take care of your health. Love you!
Taylanda ilk gidişlerinde yapılan bir röportajlarından: Choi Min-Hwan: "Secret" My secret?? [whispering] well..the truth is.. on my back it’s got a big mole (birthmark) !! Choi Min-Hwan : "Happiness" The big happiness right now, for me.. is I got a change to come to Thailand~ and introduce our F.T Island to Thai’s fans and also made them know who we are. | |
|
| |
!-MiN-! Admin
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Paz Ocak 11, 2009 3:48 pm | |
| Evet okulunu araştırdım resmi sitesini bile buldum okul çok güzelmiş...=)Okadar kötü değil yani...=) | |
|
| |
bétul_Kawaii Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 36 Nerden : istanbul İş/Hobiler : dil öğrenmek, kitaplar, kore ve japonyayla ilgili herşey:) Lakap : Bet Rep Puanı : <div class=\"js-kit-rating\" view=\"score\"
<script src=\"http://js-kit.com/ratings.js\"></script> Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Paz Ocak 11, 2009 3:55 pm | |
| Onun gibi şirin biri asla kötü bi okula düşemezdi zaten grubun bebek maskotu gibi | |
|
| |
!-MiN-! Admin
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Paz Ocak 11, 2009 3:58 pm | |
| Evet o en şekerleri...=)Canım o benim yaa yerim ben onu...^^ | |
|
| |
bétul_Kawaii Gelişen Üye
| |
| |
!-MiN-! Admin
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Salı Ocak 13, 2009 7:56 pm | |
| - bétul_Kawaii demiş ki:
- ^^ bi röportajında kız arkadaşının nasıl olmasını istediğinden bahsetmiş kısaca yazim kendisi çok "ağla-bebek"miş ve kız arkadaşından da kendisini böyle sevmesini istermiş ve en önemliside iyi huylu olmalıymış. daha önce kimseyle çıkmamış ve aşık olmamış sanırım. nasıl olmuşda bu kadar tatlı bi insan koskoca korede birine bile hoşlanmamış
Hımm bende çok ağlarım birlikte ağlarız...=) | |
|
| |
bétul_Kawaii Gelişen Üye
| Konu: Geri: Choi Min Hwan Hakkında....... Salı Ocak 13, 2009 10:08 pm | |
| | |
|
| |
| Choi Min Hwan Hakkında....... | |
|