| F.T. Island Nedir? | |
|
+5"..won.." aybüke Burcu_07 Whi© Hwa-Young 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Hwa-Young Admin
Mesaj Sayısı : 258 Yaş : 30 Nerden : Büyülü boyut İş/Hobiler : Yazar ve Çevirmen/kitap okumak,roman ve şarkı yazmak,müzik dinlemek,tatlı yapmak :),tv izlemek,dil öğrenmek (: Lakap : Golden Raven Netra Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: F.T. Island Nedir? Çarş. Ekim 29, 2008 1:17 pm | |
| FT Island yani Five Treasure Island Güney kore'de bir rock grubudur."5 hazine adası" anlamına gelir.Grupta 5 üye vardır.Bu üyeler 5 hazine adasını temsil eder.Çıkış albümleri "Cheerful Sensibility" güney kore'de en iyi satan 6. albümdür.Amblemlerinin asıl rengi sarıdır ve konserlerde primadonna adı verdikleri hayranları onlar için pankart sarı primadonna yazılı afişler bayraklar taşırlar. Üyeler: Lee Hong Gi Lee Jae Jin Song Seung Hyun Choi Jung Hoon Choi Min Hwan Oh Won Bin(Eski üye) Pozisyonları: Grubun solisti Lee Hong Gi dir. Rapçisi Song Seung Hyun'dur.Eskiden Oh Won Bin'di. Alt vokal ve bassist Lee Jae Jin. Baterist Choi Min Hwan. Gitarist Choi Jung Hoon'dur.
En son ~NeTRa*JaeJinNie~ tarafından C.tesi Tem. 31, 2010 2:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
Whi© Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 29 Nerden : istanbul Lakap : usagi Rep Puanı : <div class=\"js-kit-rating\" view=\"score\"
path=\"\" title=\"\" permalink=\"\"></div>
<script src=\"http://js-kit.com/ratings.js\"></script> Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: F.T. Island Nedir? Çarş. Ekim 29, 2008 2:29 pm | |
| | |
|
| |
Burcu_07 Üye
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 33 Nerden : Antalya Rep Puanı : <div class="js-kit-rating" view="score"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script> Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: F.T. Island Nedir? Çarş. Ekim 29, 2008 4:40 pm | |
| | |
|
| |
Hwa-Young Admin
Mesaj Sayısı : 258 Yaş : 30 Nerden : Büyülü boyut İş/Hobiler : Yazar ve Çevirmen/kitap okumak,roman ve şarkı yazmak,müzik dinlemek,tatlı yapmak :),tv izlemek,dil öğrenmek (: Lakap : Golden Raven Netra Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: F.T. Island Nedir? Çarş. Ekim 29, 2008 4:51 pm | |
| önemli değil asıl ben teşekkür ederim | |
|
| |
aybüke Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 30 Nerden : Bursa Rep Puanı : <div class="js-kit-rating" view="score"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script> Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: F.T. Island Nedir? C.tesi Kas. 01, 2008 8:31 pm | |
| teşekkürler | |
|
| |
"..won.." Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 32 Nerden : Keşke Kore'den Olsaydım Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: F.T. Island Nedir? Paz Kas. 02, 2008 5:17 pm | |
| FT Island yani Five Treasure Island Güney kore'de bir rock grubudur."5 hazine adası" anlamına geliyo bildiğiniz gibi. ama yeniler için bilgi wermek lazım .. grupta 5 üye wardır. bu üyeler 5 hazine adasını temsil eder. (Albümlerinin resmi rengi sarıymış.) Çıkış albümleri "Cheerful Sensibility" güney kore'de en iyi satan 6. albümdür... | |
|
| |
!-MiN-! Admin
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 31 Nerden : Kocaeli Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: F.T. Island Nedir? Paz Kas. 02, 2008 5:57 pm | |
| Sağol betül'üm...Tabiki en iyi satan albümlerden biri olcak çok güzel bir albüm... | |
|
| |
"..won.." Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 32 Nerden : Keşke Kore'den Olsaydım Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: F.T. Island Nedir? Paz Kas. 09, 2008 12:22 am | |
| Önemli değil canım =) her zaman | |
|
| |
F.T.Island_Forever Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 31 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Resim yapmak,Müzik dinlemek,İnternette gezzme,Kitap okumak,Hayal Etmek Lakap : AzE Rep Puanı : <div class="js-kit-rating" view="score"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script> Kayıt tarihi : 06/01/09
| Konu: Geri: F.T. Island Nedir? Perş. Ocak 08, 2009 4:50 pm | |
| Bun Grubu Çok seviyorum daha fazla şarkısına ulaşamadım Ama 2500 tane resim elde ettim videolarıda 5 tane bana yeter Ama onların Çorapları Olsun satılan herşeyinden Türkiyeye Gelmesini istiyorum yha | |
|
| |
bétul_Kawaii Gelişen Üye
Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 36 Nerden : istanbul İş/Hobiler : dil öğrenmek, kitaplar, kore ve japonyayla ilgili herşey:) Lakap : Bet Rep Puanı : <div class=\"js-kit-rating\" view=\"score\"
path=\"\" title=\"\" permalink=\"\"></div>
<script src=\"http://js-kit.com/ratings.js\"></script> Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/09
| |
| |
Hwa-Young Admin
| Konu: Geri: F.T. Island Nedir? Salı Ocak 13, 2009 2:04 am | |
| paylaşımları türkçe yaparsanız daha iyi olacaktır | |
|
| |
Şebboy Üye
path=\"\" title=\"\" permalink=\"\">
Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: F.T. Island Nedir? Çarş. Ocak 14, 2009 1:00 pm | |
| Ayh ölürüm hepsine of ağlayacağım şimdi Çok seviyom ben bunları yah (= | |
|
| |
| F.T. Island Nedir? | |