F.T.Island Primadonna Turkey |
|
| FT Island'ın Evcil Hayvanları | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Hwa-Young Admin
Mesaj Sayısı : 258 Yaş : 30 Nerden : Büyülü boyut İş/Hobiler : Yazar ve Çevirmen/kitap okumak,roman ve şarkı yazmak,müzik dinlemek,tatlı yapmak :),tv izlemek,dil öğrenmek (: Lakap : Golden Raven Netra Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: FT Island'ın Evcil Hayvanları C.tesi Tem. 31, 2010 2:42 am | |
|
En son ~NeTRa*JaeJinNie~ tarafından Paz Ağus. 01, 2010 3:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Hwa-Young Admin
Mesaj Sayısı : 258 Yaş : 30 Nerden : Büyülü boyut İş/Hobiler : Yazar ve Çevirmen/kitap okumak,roman ve şarkı yazmak,müzik dinlemek,tatlı yapmak :),tv izlemek,dil öğrenmek (: Lakap : Golden Raven Netra Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: FT Island'ın Evcil Hayvanları C.tesi Tem. 31, 2010 2:45 am | |
| | |
| | | Hwa-Young Admin
| Konu: Geri: FT Island'ın Evcil Hayvanları C.tesi Tem. 31, 2010 2:48 am | |
| | |
| | | Hwa-Young Admin
| | | | Hwa-Young Admin
| Konu: Geri: FT Island'ın Evcil Hayvanları C.tesi Tem. 31, 2010 3:23 am | |
| Ne kadar güzel bakıyorsun öyle (: Şeftaliyi pek sevmem ama seni çok sevdim (: Galiba bu kedişde sevgi manyağı olacak sayemde (: Diyorum ki ben Jae-Jinle bir Tekir alayım yada Van kedisi | |
| | | | FT Island'ın Evcil Hayvanları | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|