Hwa-Young Admin
Mesaj Sayısı : 258 Yaş : 30 Nerden : Büyülü boyut İş/Hobiler : Yazar ve Çevirmen/kitap okumak,roman ve şarkı yazmak,müzik dinlemek,tatlı yapmak :),tv izlemek,dil öğrenmek (: Lakap : Golden Raven Netra Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: After Love C.tesi Tem. 24, 2010 4:01 pm | |
| - !-MiN-! demiş ki:
- After Love
nae sarangira saenggakhaetgo nae jeonburago saenggakhaetgo nae majimagi dwil sarang keuge neorago miduseo
neo hanamanul wihae uhtgo neo hanamanul wihae salgo keuge haengbokilggeorago ni sarangul medeotnunde
** modu da geojitmaliya da geojitmaliya neoui sarangul da geojitmaliya eetorok apeuge haeseo nal sulpeuge haeseo ulrego gan sarangijanha
namanul saranghandago nal jikyeojundago neoui sarangun da geojitmaliya nae maum da gajyeogago sarangdo gajyeogago ddeonanun gei sarangijanha
han saramege sarangdatgo han saramege sarangjugo keu sarami neoilggeora babocheorom midununde
** | |
|
Hwa-Young Admin
Mesaj Sayısı : 258 Yaş : 30 Nerden : Büyülü boyut İş/Hobiler : Yazar ve Çevirmen/kitap okumak,roman ve şarkı yazmak,müzik dinlemek,tatlı yapmak :),tv izlemek,dil öğrenmek (: Lakap : Golden Raven Netra Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: After Love C.tesi Tem. 24, 2010 4:31 pm | |
| - !-MiN-! demiş ki:
- After Love Türkçe:
Aşkım olduğunu düşünmüştüm Her şeyim olduğunu düşünmüştüm Son aşkım olacağına inanmıştım Sadece senin için gülüşüm Sadece senin için yaşıyorum Mutluydum ve sadece aşkına inanmıştım Nakarat: Her şey bir yalan,hepsi bir yalan Senin aşkın tamamen bir yalan Çünkü;acı çekiyorum böyle Çünkü;beni yaraladın böyle Bu yıpratan bir aşk Sadece beni seveceksin Sadece beni koruyacaksın Senin aşkın yalandan ibaret Kalbimi çaldın,hatta tüm aşkımı… Terk eden bir aşk bu ************************ Bir insan aşkı alır Bir insan aşkı verir Bir apt.l gibi o insan olduğuna inandım Nakarat: Rap: Aşk sözcükleri bir yalan Seni seviyorum sözü de bir yalan Sonsuza dek bir sözü de yalan Sadece söz verişin kaldı geriye Neredesin?(Hep çok uzaktasın) Nerde olursan ol Ne kadar uzakta olursan ol Sen hâlâ,sevdiğim tek kişisin ************************* Lütfen dönmeyi dene,geri dön bana Başkasını sevemem Böyle acı çeksemde,beni böyle acıtsanda Sadece seni bekliyorum Herşey bir yalan,tamamen bir yalan Ayrılışımız bir yalandan ibaret Çünk;sen tek sevdiğimdin Çünkü;sen tektim Sadece seni bekliyorum… | |
|