Hwa-Young Admin
Mesaj Sayısı : 258 Yaş : 30 Nerden : Büyülü boyut İş/Hobiler : Yazar ve Çevirmen/kitap okumak,roman ve şarkı yazmak,müzik dinlemek,tatlı yapmak :),tv izlemek,dil öğrenmek (: Lakap : Golden Raven Netra Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Haengbok Hamnida(I'm Happy) C.tesi Tem. 24, 2010 2:52 pm | |
| - !-MiN-! demiş ki:
- Haengbokhamnida
Jalga majimag insaro sarangul bonemnida ajigun jogum bujoghan sarange guderul jabji mothamnida
Ijen oredongan gude mannaji mothajiman gudega gudongan negejwotdon sarangul gioghamnida
Tteron aphatdon gioge nunmuldo nassotjiman gudewa hamkkehan sunganun nesenge gajang khun sonmuriramnida
My love burugo bullodo boiji anhnun nesarang onjenga dashi phume angiril nan gido hamnida
My love irumman durodo nunmulnanun ne saranga odidun nege onulnalkkaji hengboghejwoyo
Nanun hengboghamnida gudewaui saranggwa ibyol moduda sojunghan chuogi ikgie muodgwado bakkulsu obgie noui binjarinun nega hangsang jikhyo julgeyo gudemanul saranghamnida
Gakkum guriun sarange nunmuldo nagetjiman dashi doraol gudel wihe usumman jidgo saragal na ramnida
My love borigo boryodo jiulsu obnun nesarang kkuthobnun gurime jichyodo nan gioghamnida
My love pyonsengul sarado hanappunin nesaranga nungamnun gunari onda hedo sarangheyo
My love burugo bullodo boiji anhnun nesarang onjenga dashi phume angiril nan gido hamnida
My love irumman durodo nunmulnanun ne saranga odidun nege onulnalkkaji hengboghejwoyo
En son ~NeTRa*JaeJinNie~ tarafından C.tesi Tem. 24, 2010 4:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Hwa-Young Admin
Mesaj Sayısı : 258 Yaş : 30 Nerden : Büyülü boyut İş/Hobiler : Yazar ve Çevirmen/kitap okumak,roman ve şarkı yazmak,müzik dinlemek,tatlı yapmak :),tv izlemek,dil öğrenmek (: Lakap : Golden Raven Netra Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: Haengbok Hamnida(I'm Happy) C.tesi Tem. 24, 2010 2:53 pm | |
| - !-MiN-! demiş ki:
- Haengbokhamnida(ingilizcesi)
Farewell
With one last goodbye, I send you with my love Still my love fails a bit I cannot hold you
Now even though I haven’t met you in a long time, During that time, with the love I gave you, You can remember
Tears formed whenever I think of that painful time Being with you for a moment, waiting for my future life extremely is A present
My love I yell, I shout, my love I cannot see Someday the way which holds difficulty will come; I pray
My love, just hearing your name I cry, my love Wherever you are, until I come back be happy
I’m happy My important memories are with me I could never change those memories with something else My needs for relief; I will always protect you I love you
Once in a while that love brings me tears but For you I’ll laugh and act and live continuously
My love, I throw it away, even though I throw it all away; my love which I cannot rebuild Without end, even when the longing stops, I’ll remember
My love, even if I live a lifetime; my only love Even if the day comes when I close my eyes, I love you
My love I yell, I shout, my love I cannot see Someday the way which holds difficulty will come; I pray
My love, just hearing your name I cry, my love Wherever you are, until I come back be happy | |
|
Hwa-Young Admin
| Konu: Geri: Haengbok Hamnida(I'm Happy) C.tesi Tem. 24, 2010 4:33 pm | |
| - !-MiN-! demiş ki:
- I'm Happy Türkçe:
Elveda, Son bir hoşçakalla aşıkımı gönderiyorum sana Aşkım başarısız hâlâ biraz Bırakamıyorum seni Şimdi seninle uzun süredir görüşmemize rağmen Ozaman boyunca sana verdiğim aşkla Hatırlayabilirsin... Nezaman o acı dolu zamanı hatırlasam gözyaşı döktüm Bir anlığına seninle olmak için Geleceğimi beklemek bir hediye gayet Beni aşkım,bağırış,haykırış,aşkım göremediğim Bazı günler zorlukları taşıyan yollar gelir Aşkım,sadece senin adını duymakla Gözyaşlarım akmaya başlar Her nerdeysen ben geri gelene kadar mutlu ol! Rap: Mutluyum,önemli anılarım benimle Onları asla değiştirmem,anılar başka birşey Yardıma ihtiyacım var Seni hep koruyacağım Sadece seni sevdim Bir zamanlar;aşk gözyaşı ve yıpranma getirdi ama... Senin için... Durmadan güleceğim,rol yapacağım ve yaşıyacağım Aşkım,tamamen telef etsemde tekrar inşa edeceğim Sonu yok uzun süre duraklasak bile Hatırlayabilirim.... Aşkım,bir ömür yaşasam da Sen benim tek aşkımsın Gözlerimi kapayacağım gün gelsede… SENİ SEVİYORUM Aşkımı haykırıyorum,bağırıyorum Aşkım göremediğim Bazı günler zorlukları taşıyan yollar gelir Aşkım sadece adını duyuyorum Gözyaşlarım akmaya başlıyor Her nerdeysen ben gelene kadar MUTLU OL… | |
|